Krevet Afrodita singl u beloj boji, 2 fioke i dušek Sky Latex CENA: 32.660

Singl kreveti Afrodita iz House Decora
izrađeni su od punog drveta, parene bukve, prve klase odličnog kvaliteta.
Visina uzglavlja 75cm, visina uznožja 48cm. Uzglavlje i uznožje rade se od drveta debljine 4cm. Bočne stranice rade se od drveta debljine 2cm a mogu biti i 4cm. Konstrukcija proizvoda je montažno demontažna.
Može se poručiti i u svim standardnim i vanstandardnim dimenzijama.
*Standardne dimenzije singl kreveta Afrodita:
• Širine kreveta: 80, 90, 100 i
• Dužine kreveta: 190 i 200cm,
i ekstra dužine: 210 i 220cm (uz doplatu na standardnu cenu kreveta)
*Boje singl kreveta Afrodita:
Svi kreveti iz naše ponude mogu se bajcovati – tonirati u sledećim bojama: wenge, trešnja, natur, mahagoni, orah, bela, beli bajc, crni bajc. U cenu singl krevata uračunata je podloga za dušek – letvice od punog drveta.
SKY LATEX dušek je visok 24 cm, što Vam osigurava idealnu udobnost vaše spavaće sobe za savršeno prijatan odmor. Osim povećane udobnosti, visina od 24 cm čini ga jednostavnijim za sedenje, ležanje i ustajanje iz kreveta. Zbog izuzetne kombinacije Latexa, sky cell pene u kombinaciji sa džepičastim jezgrom omogućava opuštanje i prilagodljivost telu. Pritisak tela će se ravnomerno rasporediti po SKY LATEX dušeku, i vaša kičma neće trpeti opterećenja. U Sky Latex dušek je ugrađeno džepno žičano jezgro optimalne visine od 16 cm. Džepno žičano jezgro nudi izuzetnu podršku pomoću opruga koje su individualno upakovane u platnene džepiće. Džepići  se ponašaju kao klipovi što im omogućava da se pomeraju nezavisno jedan od drugog što dovodi do pravilne raspodele težine uz minimalno prenošenje pokreta sa jedne na drugu stranu dušeka. Lateks je prirodan materijal koji se pravi od kaučuka. Ovaj materijal pruža čvrstu, a ujedno i prilagodljivu podlogu za spavanje. Lateks je materijal koji je negostoljubiv za grinje i bakterije čineći time higijensku površinu za spavanje. Sky Latex dušek ima skidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80% pamuka i 20% poliestera. Navlaku možete oprati u mašini za veš na 30⁰C što je čini lakom za održavanje.
← PreviousNext →