fbpx

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.

Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Nećemo vam nikada slati e-mailove za koje se niste samovoljno prijavili, sem u slučaju veoma važnih obaveštenja o promenama.

Pobrinućemo se da se uvek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da više ne želite da primate e-mailove sa našeg sajta.

Politika privatnosti  i zaštita podataka o ličnosti

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajtova naših proizvoda je od najvećeg značaja za našu kompanije. U skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka Republike Srbije, mi smo posvećeni zaštiti privatnosti naših korisnika i kupaca. Korisnik preuzima odgovornost za tačnost ličnih i kontakt podataka.  Kontakt informacije se koriste samo u slučajevima gde je potrebno direktno kontaktirati kupca i povremeno slanje informativno-promotivnog materijala. Lične i kontakt informacije neće biti korišćene ni za koju drugu svrhu i neće se ustupati trećim licima. Podatke čuvamo u skladu sa zakonom o zaštiti ličnih podataka.

 Sakupljanje i korišćenje, upotreba i tajnost ličnih podataka

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju vaš identitet, npr. vaše ime i prezime, adresa ili e-mail. Corbin group d.o.o. kao vlasnik portala www.orneo.rs ne prikuplja podatke o ličnosti bez vaše dozvole tj. ukoliko vi niste voljni da nam ih date npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za newsletter. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Corbin group d.o.o.

Sloboda izbora

Vi određujete koje informacije o sebi ćete nam dati. U svakom slučaju, ukoliko izaberete da nam ne dajete nikakve informacije o sebi, budite svesni da to može značiti da će vam pristup nekim delovima sajta biti uskraćen. Korisnici koji odluče da se odjave od newsletter-a, to mogu učiniti tako što ćete poslati e-mail na adresu orneo.rs@gmail.com Ukoliko se neka od vaših ličnih informacija promeni (npr. poštanski broj, adresa, broj fiksnog ili mobilnog telefona) molimo vas da nastale izmene unesete i našu stranicu.

Automatski zabeležene informacije (one koje nisu lični podaci)

Kada pristupite web sajtu Corbin group d.o.o., opšte informacije, koje se ne smatraju ličnim (internet browser, broj poseta, prosečno vreme koje trošite na sajtu, stranice koje otvarate) se automatski beleže (taj proces nema veze sa registracijom na sajtu). Ove informacije se upotrebljavaju kako bismo održavali sajt, poboljšavali njegov sadržaj i funkcionalnost. Vaši podaci se ne razmatraju detaljno, niti ustupaju trećim licima.

Cookies

“Cookies“ su zapravo mali fajlovi koje privremeno čuva vaš hard disk, a koji omogućuju našem sajtu da prepozna vaš računar kada sledeći put posetite neki od Corbin group d.o.o. sajtova. Corbin group d.o.o. ove fajlove koristi isključivo za sakupljenje informacija koje se tiču posećivanja i korišćenja našeg web sajta.

Bezbednost

Kompanija Corbin group d.o.o. preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala vaše lične podatke. Ti podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena/falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe.

Maloletna lica

Corbin group d.o.o. preporučuje svim roditeljima ili starateljima da decu uče bezbednom i odgovornom postupanju sa ličnim podacima na Internetu. Maloletnici ne bi trebali da otkrivaju svoje lične podatke Corbin group d.o.o. bez prethodne dozvole roditelja ili staratelja. Corbin group d.o.o. svesno nikada neće uzimati lične podatke od maloletnika, niti ih na bilo koji drugi način koristiti, niti ih ustupiti trećim licima bez dozvole.

Linkovi drugih web sajtova

Ovaj pravilnik o privatnosti se odnosi na www.orneo.rs  homepage, koji održava Corbin group d.o.o., kao i na sve sajtove koji predstavljaju posebne ogranke ovog sajta na području Srbije.Web stranice na našem homepage mogu sadržati linkove ka stranicama drugih provajdera, na koje se ovaj pravilnik ne odnosi. Kada napuštate web sajt Corbin group d.o.o. molimo vas da budete vodite računa o politici privatnosti drugih provajdera na čijim sajtovima sakupljaju podatke o ličnosti i da pročitate njihov pravilnik o ovom pitanju.

Pravo na informaciju

Ukoliko imate ikakvih pitanja koje se tiču politike zaštite vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa vašim privatnim podacima, molimo vas da kontaktirate našeg predstavnika za politiku privatnosti putem e-mail adrese: orneo.rs@gmail.com

Po prijemu vašeg zahteva, najbrže moguće ćemo vas obavestiti – pismenim putem i u skladu sa važećim zakonskim regulativama – koji od vaših ličnih podataka su prikupljeni tokom vaših poseta web sajtovima Corbin group d.o.o..

10. Obaveštavanje o promenama

Svaka novonastala promena po pitanju privatnosti će biti navedena u ovom pravilniku, na početnoj stranici i svakom drugom mestu koje smatramo odgovarajućim.

Ažurirano: 01.12.2017.

  • Pun naziv pravnog subjekta: Corbin group doo
  • Poštanska adresa: Save Jovanovića 4, 11222 Beograd
  • Šifra delatnosti: 4690 – Nespecijalizovana trgovina na veliko
  • Matični broj: 20702982
  • PIB: 106902942
  • Web adresa: www.orneo.rs 
  • Kontakt telefon: 062/22-77-78, 063/540-502, 060/669-66-07
  • Kontakt e-mail: orneo.rs@gmail.com