Način plaćanja i isporuka

Način plaćanja

1. Plaćanje preko računa (virmanski)
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun, uz obavezno navođenje odgovarajuće svrhe uplate. Po završetku kupovine na svoju e-mail adresu, koju ste naveli u porudžbenici, dobijate predračun-ponudu. Na njoj se nalaze svi potrebni podaci za plaćanje: broj računa, poziv na broj, iznos…Plaćanje najlakše možete obaviti e-bankingom, ili u preko opšte uplatnice u bilo kojoj banci ili pošti u Srbiji.
Pakovanje i dostava proizvoda se radi nakon prijema dokaza o uplati.

2. Plaćanje pouzećem
Kod plaćanja pouzećem narudžbu plaćate u gotovini prilikom isporuke uz prethodnu uplatu avansa. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru koji vam donosi pošiljku. Plaćanje pouzećem je moguće platiti samo gotovinski. Kurir Vas pozove pre isporuke i sa njim dogovarate vreme dostave.

3. Plaćanje čekovima građana (odloženo plaćanje)
Odloženo plaćanje moguće je izvršiti čekovima građana na do 10 mesečnih rata bez  kamate. Plaćanje na rate je moguće čekovima koje su izdale banke: Poštanska štedionica, Komercijalna banka, Banca Intesa, Raiffeisen banka, Erste Banka, AIK banka, Unicredit banka i Čačanska banka. Kod plaćanja na rate, prva rata je gotovinska i plaća se prilikom dostave porudžbine, a za ostale rate se deponuju popunjeni čekovi. Čekovi idu na realizaciju svakog sledećeg 15. dana u mesecu. Ime na računu (osoba koja poručuje) mora se podudarati sa imenom vlasnika čekova. U suprotnom, čekovi neće moći da se deponuju.

4. Plaćanje karticama
Mogućnost plaćanja karticama

Napomena:
*Kako bi se roba uopšte smatrala poručenom, neophodno je uplatiti avans, tj. 20% od ukupnog iznosa. 

Isporuka

Isporuka se vrši našim dostavnim vozilima na adresu kupca na teritoriji Beograda i okoline. Isporuke za teritoriju Srbije vrše se brzom poštom po pristupačnim cenama.